PES Pro Evolution Soccer 2011

2011 yılına girmeden futbolun yeni sezonu başladığı için full olarak satışına başlanıldı. Futbol oyunlarında bazı yıllar gelen oyunun yenisi eskisini aratabiliyor. Fakat PES 2011′de büyük farklılıklar var. Ve kesinlikle eskilerini aratmayacak bir görüntü içinde. Alışmak biraz zaman alabilir çünkü PES 11 eski oyunlara göre birazdaha zorlaştırılmış.

PES 2011′de en çok dikkat çeken, üst seviye oyuncuların topu alıp gidememesi. PES’in eski sürümlerinde messi, ronaldo başta olmak üzere bazı oyuncular tutulmuyordu. PES 2011′de bu durum ortadan kaldırılmış. Topu alıp koşup gidip gol yapma imkanı yok gibi birşey. Daha çok paslı oyun üzerinden oynanması öngörülüyor.

Gol Atmak Zor
PES 2011 de dikkat çeken yanlardan biriside gol oranları. Alışamamaktanda kaynaklı bir durum olabilir fakat eskiye göre gol atmak daha zor. Yön tuşları çok hassas. 2010 a çok alışanlar için 2011 dahada zor olacaktır.

Oyunda dikkat çeken yanlardan diğerleri ise, topun önüne kaymada verilen gereksiz fauller ortadan kaldırılmış. Sakatlık daha çabuk oluyor. Pasların yönünü tam olarak ayarlamadıktan sonra istenilen yere gitmiyor. Topa vuruş hızı var. Ekranda gösterge çıkıyor. Sert veya yavaş vuruşu ayarlayabiliyorsunuz.

PES 2011 Download

Yorum Alanı